Незабаром ЗСУ розірвуть сухопутний коридор військ РФ із Кримом: Буданов розповів, коли це станеться

За словами ГУР МОУ Кирила Буданова, подекуди першу оборонну лінію на надважливому південному напрямку вже прорвано, що означає, що операція з розриву сухопутного коридору між Російською Федерацією і Кримом може бути завершена ще до того, як настане зима.

Кирило Буданов

Фото - censor.net

Як інформує “НБН“, про це керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України розповів в інтерв’ю The Economist.

У публікації йдеться, що Російська Федерація виділяє недостатньо укомплектовані резерви, які вона не мала наміру розгортати до кінця жовтня.

Буданов також зазначив, що всупереч тому, що заявляє Росія, у неї абсолютно немає ніякого стратегічного резерву. Він додав, що 25-та загальновійськова армія РФ, яка наразі соковито перекидається на східний фронт у районі Лиману та Куп’янська, укомплектована на 80 відсотків з особового складу та на 55 відсотків озброєння.

Вельми повільний темп наступу проти добре підготовленого противника, який добре окопався, – це просто відображення реальності. Буданов зазначив, що він не розуміє тих, хто передбачив швидкий крах позицій росіян.

Олівець слабкий, чи міцний? Це залежить від того, як ви подивитеся на це. Зараз триває контрнаступ ЗСУ. Україна ще має час. Більше місяця залишилося до початку сезону бездоріжжя. І це факт – заявив начальник ГУР Міноборони України. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про вечірні вибухи в Криму поблизу російської військової бази.

Exit mobile version