Говорили півроку навчань і розпустять по домівках – полонений окупант поскаржився, що його обманом відправили у Кліщіївку

Полонений солдат «другої армії світу» розповів, що він їхав на навчання, а опинився на позиціях ЗС РФ у селі Кліщіївка поблизу Бахмута Донецької області. Окупант поскаржився на те, що його обманом відправили на війну в Україні.

Російський окупант Євген Плахотьков

Фото – t.me/osirskiy/337

Командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі опублікував відео «сповіді» 24-річного полоненого російського загарбника Євгена Плахотькова, який зізнався, як він опинився на фронті в Україні, інформує «НБН».

Окупант, який родом з Алтайського краю РФ, розповів, що повістку отримав на весіллі у знайомих. Злякавшись тюремного терміну за відмову від призову, «визволитель» з’явився до військкомату.

За словами росіянина, йому обіцяли, що мобілізованих відправлять на навчання на півроку, а потім розпустять по домівках. Проте натомість Плахотькова обдурили, кинувши під Бахмут у село Кліщіївка.

«Нас постійно обманювали», – поскаржився загарбник, додавши, що командуванню ЗС РФ ніколи не можна довіряти.

Раніше ЗМІ опублікували розмову путінського солдата із дружиною. Окупант поскаржився на жахливе харчування у «другій армії світу».

Exit mobile version