Буданов висловився щодо атак безпілотників на Росію: що є головною ціллю для ударів БПЛА

Начальник Головного управління розвідки МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов висловився щодо ударів безпілотників по Російській Федерації. Воєначальник назвав пріоритетні цілі для атак БПЛА.

Кирило Буданов

Фото – mil.gov.ua

Глава ГУР МОУ розповів виданню NV, що одна з головних цілей для удару дронами по території країни-агресора – підприємства військово-промислового комплексу, які займаються ракетобудуванням, інформує «НБН».

Генерал зазначив, що третина таких заводів держави-терориста розташована у його європейській частині, тобто такі підприємства доступні для атак безпілотниками.

Буданов нагадав, що БПЛА нещодавно вдарив по заводу «Кремній-ЕЛ» у Брянську. Це підприємство випускає електронне обладнання для ракет, і воно неодноразово зазнавало атак безпілотниками. Під удар також 13 вересня потрапив Редкінський дослідний завод у Тверській області, на якому росіяни виробляють ракетне паливо.

Раніше начальник української військової розвідки розповів, які пошкодження отримав патрульний корабель ЗС РФ «Сергій Котов» внаслідок удару по ньому.

Exit mobile version