Масштабна ракетна атака РФ на Одесу: Олег Кіпер озвучив наслідки

Сьогодні вночі, двадцять п'ятого вересня, російсько-окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по Одесі. Також росіяни використовували безпілотні літальні апарати типу "Шахед".

Запуск ракети

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, під ударом окупантів опинилася припортова інфраструктура. Руйнування також зазнала і висотка, в якій не живуть люди, і кілька інших об’єктів. Більш детально про це розповів голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

У своєму повідомленні Кіпер підкреслив, що росіяни атакували Одеську область ударними БПЛА і двома типами ракет – “Калібр” і “Онікс”. Кіпер зазначив, що під ударом опинилася припортова інфраструктура міста. А в нежитловій висотці, куди також влучила російська ракета, спалахнула пожежа. Однак рятувальники оперативно її ліквідували.

Руйнування внаслідок влучень ракети також було зафіксовано і в складському приміщенні, а також одному з приватних будинків Одеського району.

Водночас Кіпер додав, що вибуховою хвилею було травмовано одну людину. Жінка отримала травми уламками. Наразі їй надають весь спектр допомоги в місцевій лікарні.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про ракетний удар РФ по півдню України.

Exit mobile version