У ЗСУ заявили про закінчення періоду «затишшя» на Лимано-Куп’янському напрямку

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш заявив, що на Лимано-Куп'янському напрямку активізувалися бойові дії після нетривалого періоду «затишшя».

ЗСУ

Фото – radiosvoboda.org

В ефірі національного телемарафону Євлаш нагадав, що нещодавно був сезон дощів. Оскільки кілька діб йшли сильні опади, погодна ситуація вплинула на кількість бойових зіткнень захисників із російськими окупантами на Лимано-Куп’янському напрямку, інформує «НБН».

За словами представника Східного угруповання військ, через дощі також важко було застосовувати авіацію й безпілотники. В’язкість ґрунту в полях ускладнила використання важкої техніки.

Після стабілізації погоди на цій ділянці фронту бойові дії активізувалися, захисники не дають прорватися ЗС РФ вперед. Минулої доби українські бійці ліквідували набагато більше сил окупантів. «Визволителі» зараз перегруповуються та аналізують свої дії, що, звичайно, все одно не допоможе їм досягти успіхів.

Нагадаємо, війська Росії розпочали наступ на Авдіївку Донецької області. Глава МВА Віталій Барабаш повідомив про ситуацію у місті.

Exit mobile version