З’явилися нові подробиці про загиблих та постраждалих внаслідок ракетного удару РФ по «Новій пошті» у Харкові: відео з місця подій

Незабаром після оприлюднення інформації про загиблих та постраждалих внаслідок російського ракетного удару по Харківському району міста, стали відомі деякі нові подробиці про загиблих та постраждалих внаслідок злочинних дій армії Путіна. Також у ТГ-каналі Олега Синегубова було оприлюднено відео з місця подій.

Нова пошта

Фото - dymka.ua

Як інформує «НБН», в ефірі національного телемарафону новин Олег Синегубов прокоментував провідним наслідки ракетного удару РФ по «Новій пошті» у Харківському районі Харкова, демонструючи при цьому фрагменти відео з місця подій.

Так, за словами голови Харківської ОВ, загиблим внаслідок ракетного удару було від 19 до 42 років. Усі загиблі та постраждалі – це співробітники «Нової пошти», які на момент атаки знаходилися всередині терміналу.

На місці трагедії триває розбір завалів події. За шкідливою інформацією, ворог завдав удару ракетами з комплексу С-300.

Нагадаємо, раніше сьогодні ми вже писали, що в результаті ракетного удару РФ по Харкову загинули шестеро людей, а ще 14 отримали поранення і були госпіталізовані.

Exit mobile version