Авдіївка стане одним із найбільших цвинтарів для окупантів: експерт висловився про втрати РФ за два тижні наступу

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко висловився про втрати «другої армії світу», яких вона зазнала за два тижні спроб захоплення Авдіївки Донецької області. Він пояснив, чому це місто перетвориться на один із найбільших цвинтарів для загарбників в Україні.

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото – myc.news

У своєму Telegram-каналі Коваленко розповів, що після двох тижнів безперервних штурмів Авдіївки ЗС РФ зазнають величезних втрат. Проте «визволителі» не мають наміру брати оперативну паузу, що є найбільшою проблемою для Сил оборони, інформує «НБН».

За словами експерта, за неповні два тижні наступу на місто армія Путіна зазнала втрат, які перевищують її втрати за аналогічних операцій поблизу Вугледара, Бахмута на Донеччині та Куп’янська на Харківщині.

Росіяни на Авдіївському напрямі втрачають безліч живої сили та техніки, однак так і не виконують поставлених завдань. Командування ЗС РФ у гонитві за результатом постійно перекидає для захоплення міста додаткові війська.

Коваленко констатував, що Авдіївка незабаром стане одним із найбільших цвинтарів для підрозділів та техніки «другої армії світу» в Україні.

Нагадаємо, глава Авдіївської МВА розповів про нову тактику штурмів «визволителів».

Exit mobile version