У Міноборони РФ повідомили про візит Шойгу на фронт: на яку проблему у військах звернув увагу путінський генерал

В оборонному відомстві Росії повідомили, що Сергій Шойгу нібито побував на передовій. Путінський міністр приїхав із перевіркою в пункт управління угрупуванням «Схід» на Південно-Донецькому напрямку.

Сергій Шойгу

Фото – ria.ru

Міністерство оборони країни-агресора оприлюднило відео, з якого справді незрозуміло, де був путінський генерал. Кадри розповсюдили російські ЗМІ. При цьому у відомстві стверджують, що Шойгу побував на передовій, інформує «НБН».

У повідомленнях пропагандистів сказано, що міністр провів нараду з командуванням окупантів та заслухав доповідь про поточну ситуацію в так званій «зоні СВО». Путінському генералу доповіли, що загарбники сформували підрозділи БПЛА, які використовують під час штурмів позицій українських військ.

Глава Міноборони вимагає від командування загарбників звернути особливу увагу на забезпечення солдатів новим зимовим обмундируванням, а також наказав створити резерв форми одягу та утепленого взуття для холодної пори року.

Нагадаємо, що минулого тижня росЗМІ повідомляли про візит кремлівського диктатора Володимира Путіна у Ростов-на-Дону. Російський лідер відвідав штаб «другої армії світу».

Exit mobile version