Начальник Авдіївської МВА оцінив ризики оточення міста військами РФ

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив про ситуацію у місті, оцінивши ризики оточення населеного пункту військами Російської Федерації.

Віталій Барабаш

Фото - скріншот із відео

У понеділок, 30 жовтня, в ефірі національного телемарафону голова МВА заявив, що на сьогоднішній день немає ризиків оточення Авдіївки Донецької області путінськими окупаційними силами, інформує «НБН».

За словами чиновника, «визволителі» не можуть вигадати нічого нового, тому продовжують застосовувати традиційну тактику «м’ясних штурмів». Барабаш зазначив, що росіяни так само діяли у Бахмуті Донецької області.

Начальник МВА нагадав, що в РФ велика кількість жителів, ліквідованих окупантів, там ніхто не рахує, а в Україні вони тим більше нікому не потрібні. Він уточнив, що оборонне відомство країни-агресора не враховує поранених і безвісти зниклих загарбників.

Барабаш додав, що зараз російське командування перекидає під Авдіївку особовий склад та техніку з інших напрямків. При цьому немає оточення міста окупантами, які постійно «захоплюють» його у своїх заявах та публікаціях.

Раніше розвідка Великобританії пояснювала, чому «друга армія світу» не може перейти до результативного наступу на Авдіївському напрямі.

Exit mobile version