У Криму незаконно продали квартиру сім’ї Зеленського: скільки грошей отримали росіяни за вкрадене житло

Росіяни незаконно продали квартиру сім'ї українського лідера Володимира Зеленського у тимчасово захопленому Криму. ЗМІ повідомили, скільки грошей одержали окупанти за житло президента і куди вони мають намір витратити ці кошти.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Російське пропагандистське агентство «РИА Новости» повідомляє, що на аукціоні було продано квартиру дружини українського лідера Володимира Зеленського Олени. Житло першої леді в Криму окупанти нібито націоналізували, інформує «НБН».

Відомо, що за нерухомість родини глави України заплатили 44,356 рублів. Частину коштів обіцяють направити на підтримку учасників так званої «спеціальної військової операції» та їхніх сімей.

Також частину цих грошей росіяни мають намір витратити нібито на розвиток міст і районів тимчасово захопленого Кримського півострова.

Нагадаємо, що торік «глава» Криму Сергій Аксьонов висловлювався про «націоналізацію» квартири родини українського президента на півострові. Тоді ставленик Кремля заявляв, що житло можуть «забрати із принципу» та комусь подарувати.

Exit mobile version