В ISW розповіли, кого РФ кидає у лобові атаки під Авдіївкою, розкривши втрати окупантів за кілька днів

У вашингтонському Інституті вивчення війни розповіли, кого росіяни відправляють у лобові атаки на Авдіївському напрямі. Американські аналітики повідомили про втрати «другої армії світу» на цій ділянці фронту за кілька днів.

Авдіївка

Фото – instagram.com/libkos

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що командування ЗС РФ кидає на штурми в районі Авдіївки Донецької області підрозділи «Шторм-Z», не надаючи їм артилерійської підтримки, інформує «НБН».

Експерти, посилаючись на скарги російських «выйськкорів», пишуть, що така тактика ведення бойових дій обернулася втратою від 40 до 70% особового складу загарбників на Авдіївському напрямку лише за кілька днів.

Велика кількість «двохсотих» у лавах підрозділів «Шторм-Z», які росіяни сформували із в’язнів для лобових атак піхоти, сильно виснажують сили армії Путіна.

«М’ясні атаки» ЗС РФ проходять без артилерійського прикриття, внаслідок чого їх техніка перетворюється на «мотлох». Крім того, коли два підрозділи йдуть в атаку пліч-о-пліч, «шов» між їхніми зонами відповідальності залишається незахищеним. Цим успішно користуються ЗСУ, проводячи контратаки.

Раніше голова Авдіївської ГВА повідомив, що чекати від ворога в районі міста найближчими днями.

Exit mobile version