Ракети вразили два об’єкти окупантів: ЗМІ повідомили деталі ранкової атаки на Крим

У середу, 1 листопада, російські загарбники поскаржилися на атаку на Кримський півострів. ЗМІ повідомили, що ракети прилетіли у місця дислокації «другої армії світу» на півдні України.

Арабатська стрілка

Фото – investigator.org.ua

Вранці «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про повітряну тривогу у Криму. У той же час російські пабліки почали писати про рух ракет у бік півострова. Також над Арабатською стрілкою літали невідомі БПЛА, інформує «НБН».

Telegram-канал «Кримський вітер» повідомив, що ракетна атака була успішною – місцеві жителі повідомили про прильоти по двох курортних закладах на Арабатській стрілці.

Зазначається, що ракети прилетіли у місця дислокації «визволителів» – дитячі бази відпочинку «Юний» та «Блакитне полум’я» на території села Стрілкове Генічеського району Херсонської області.

За словами очевидців, із Генічеська та села Генічеська Гірка у напрямку пансіонатів виїхали пожежні машини та автомобілі «швидкої допомоги».

Зазначимо, що під час повітряної тривоги росіяни спробували вберегти Кримський міст від удару за допомогою димової завіси. У Мережі опублікували відповідні кадри.

Exit mobile version