У Маріуполі за останні кілька днів ліквідовано чотирьох співробітників «поліції» та ФСБ

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко, посилаючись на інформацію одного з російських пабліків, повідомив, що у тимчасово захопленому місті за кілька днів відправили на «концерт Кобзона» чотирьох співробітників «поліції» та Федеральної служби безпеки РФ.

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – iz.ru

У понеділок, 13 листопада, радник міського голови повідомив, що ресурси країни-агресора підтвердили підрив автомобіля «правоохоронця» у Маріуполі на День поліції РФ, а також його загибель у лікарні, інформує «НБН».

Також Андрющенко опублікував скріншот повідомлення одного із російських пабліків. Окупанти скаржаться, що у тимчасово захопленому місті було ліквідовано четверо співробітників «поліції» та ФСБ. Крім підриву авто рухом опору, було знищено ще двох «поліцейських» та співробітника спецслужби.

Росіяни пишуть, що всі вони були застрелені, одного «прибрав» снайпер, двох – з пістолета в потилицю з близької відстані. Ці загарбники були учасниками розслідування діяльності партизанів та загадкових смертей «визволителів» у Маріуполі.

У зв’язку із вбивствами «правоохоронців» та співробітника ФСБ спецслужби РФ активізували пошуки учасників руху опору у місті.

Нагадаємо, що маріупольські партизани 10 листопада «привітали» окупантів із Днем поліції РФ.

Exit mobile version