Армія Путіна вночі ракетами атакувала Кривий Ріг: Сергій Лисак озвучив наслідки

Сьогодні вночі окупаційні сили Російської Федерації завдали удару ракетами по місту Кривий Ріг, що в Дніпропетровській області.

Запуск ракети

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, про наслідки удару розповів керівник ОВА Сергій Лисак. Також про російську атаку повідомив і голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Так, згідно з наявною інформацією, жертв серед цивільних внаслідок удару ракетами РФ по місту не зафіксовано. Окупанти двічі за ніч також обстріляли Нікопольський район із важкої артилерії. Ще п’ять пострілів ворог здійснив по районному центру та Марганецькій громаді. Люди внаслідок злочинних дій РФ не постраждали.

Ближче до ранку війська Путіна вкотре атакували Нікополь. Вони потрапили містом двома дронами-камікадзе. Згідно з попередньою інформацією, постраждалих та загиблих немає. Наразі з’ясовуються всі заподіяні збитки.

У своєму повідомленні Лисак зазначив:

Також було дуже голосно й у Кривому Розі. Жертв не зафіксовано. Усі наслідки від злочинних дій окупантів уточнюються.

За словами Олександра Вілкула, ворожі сили атакували вночі Кривий Ріг за допомогою ракет. Наслідки обстрілу міста також уточнюються. Проте достеменно відомо, що обійшлося без жертв. Також Вілкул запевнив, що комунальний транспорт, уся важлива інфраструктура, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Нагадаємо, раніше вчора ми вже писали про те, що бійці ЗСУ збили ворожий бойовий літак Су-25.

Exit mobile version