У Генштабі повідомили про ситуацію на лівобережжі Херсонщини, розкривши мету бойової роботи ЗСУ у регіоні

Представник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив про ситуацію на лівому березі Херсонської області, де захисники мають успіх. Він розповів про одну з основних цілей бойової роботи українських військових у регіоні.

ЗСУ біля річки Дніпро

Фото – apnews.com

В ефірі національного телемарафону Ковальов підтвердив, що захисники закріплюються на лівобережжі Херсонщини та дотримуються чіткого плану дій. У регіоні українські бійці проводять розвідку, рейди та диверсії, інформує «НБН».

Речник Генштабу ЗСУ зазначив, що військові виконують одну з основних цілей цієї операції – відтісняють «другу армію світу» якнайдалі від правобережжя Дніпра, щоб убезпечити жителів Херсона від регулярних ударів з боку окупантів.

За словами Ковальова, загарбники на Херсонщині зазнають великих втрат, тому вони змушені з інших ділянок фронту перекидати в регіон додаткові сили.

Він додав, що від 4 до 10 разів на добу «визволителі» намагаються вибити захисників з позицій, а також застосовують усю наявну зброю. При цьому ЗСУ діють сміливо й тактично грамотно, завдаючи втрат ворогу.

Раніше ЗМІ повідомили подробиці удару по аеродрому ЗС РФ у Херсонській області.

Exit mobile version