У Путіна як мінімум два двійники, він використовує їх навіть на важливих заходах: знайдено докази

У Японії за допомогою штучного інтелекту провели розслідування, яке показало, що кремлівський диктатор Володимир Путін справді використовує двійників. «Копій», які російський лідер використовує навіть на важливих заходах, у нього щонайменше дві.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Інститут аудіосупроводу Японії та японська телемережа TBS дослідили публічні виступи президента-агресора, щоб з’ясувати, чи справді він використовує «дублерів». Для порівняння голосу, рис обличчя та рухів Путіна на відеозаписах експерти використали штучний інтелект.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на британське видання The Sun.

Результати аналізу технології розпізнавання облич показали, що цьогоріч парад 9 травня провів справжній лідер росіян. При цьому 10 місяців тому Кримський міст, очевидно, оглядав «близнюк» глави Кремля, оскільки, згідно зі звітом ШІ, його обличчя відповідало обличчю диктатора на параді Перемоги лише на 53%.

Розбіжність обличчя «копії» військового злочинця з обличчям справжнього диктора показало й дослідження кадрів візиту Путіна у тимчасово захоплений Маріуполь. Місто відвідувала людина, яка лише на 40% схожа на «оригінального» президента РФ.

При цьому технологія розпізнавання облич показала, що схожість лідера росіян на Керченському мосту з главою Кремля в Маріуполі становить лише 18%.

Японські дослідники дійшли висновку, що військовий злочинець використовує як мінімум дві свої «копії» для появи на публіці.

Зазначимо, що після візиту Путіна до Дербента на початку літа в Мережі активно заговорили про двійників президента. Кремлю довелося коментувати дивну поведінку російського лідера під час поїздки до Дагестану.

Exit mobile version