Українські дрони уразили винищувачі МіГ-31 окупантів у Севастополі – росЗМІ

Сили оборони 7 листопада завдали удару по тимчасово захопленому Кримському півострову. Внаслідок атаки ЗСУ змогли вразити надзвукові винищувачі-перехоплювачі «другої армії світу» у Севастополі.

Російський військовий винищувач МіГ-31

Фото – defence-blog.com

Російські пабліки повідомляють, що українські військові 7 листопада уразили бойові літаки путінських окупаційних сил у тимчасово захопленому Севастополі, повідомляє «НБН» з посиланням на «Інформаційний спротив».

Росіяни скаржаться на те, що військове керівництво країни-агресора не розкриває наслідків атак армії України ракетами, дронами та артилерією. Зокрема, у Міноборони РФ заявляли про відбиття нападу півтора десятка БПЛА у ніч на 7 листопада на Севастополь.

Проте за кілька днів стало відомо, що удар ЗСУ по кримському місту був ефективним – захисники змогли уразити кілька винищувачів МіГ-31 окупантів, про що оборонне відомство РФ звісно не повідомило.

У повідомленні також згадується про ліквідацію роти «визволителів» на Херсонщині, яку командування загарбників демонстративно передислокувало перед Силами оборони. Військове керівництво використовувало цих путінських солдатів як живу мішень «для відволікання уваги» захисників.

Раніше у ЦНС розповіли, як успішні дії Сил оборони вплинули на заповненість лікарень у Криму та на тимчасово захоплених територіях Херсонської області.

Exit mobile version