«Випарувалися» за кілька днів: ЗМІ повідомили про загадкове зникнення 28 розвідників РФ під Авдіївкою

Російські ЗМІ повідомляють, що за кілька днів у районі Авдіївки Донецької області загарбники втратили майже 30 розвідників. Після того, як одна група не повернулася із завдання, на її пошуки було відправлено ще дві, які теж зникли таємничим чином.

Втрати окупантів

Фото – Radio Free Europe/Radio Liberty/Serhii Nuzhnenko via REUTERS

Російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка», посилаючись на джерела в Генеральному штабі ЗС РФ та путінського офіцера, який бере участь у наступі на Авдіївку, пише, що за кілька днів у районі міста зникли 28 розвідників «другої армії світу», інформує «НБН».

У повідомленні сказано, що «визволителі» відправили досвідчену групу бійців, які мали підірвати кілька одиниць артилерії ЗСУ, а також визначити місце розташування іншої артилерії та місця скупчення живої сили захисників. Через півгодини після виходу розвідників окупанти втратили з ними зв’язок.

На пошуки бійців, які таємниче зникли, були відправлені ще дві групи розвідників, які також не повернулися. В результаті армія Путіна за кілька днів втратила 28 розвідників, з яких двоє – офіцери.

Співрозмовник Telegram-каналу зазначає, що за однією із груп стежив БПЛА, який у якийсь момент її «просто втратив», через сім хвилин дрон збили. Він додав, що бійці, які загадково зникли, можуть «дуже багато» розповісти українським військовим.

Нагадаємо, ГУР МОУ опублікувало перехоплену розмову окупанта, який розповідає про великі втрати ЗС РФ під Авдіївкою.

Exit mobile version