Більше техніки, ніж було у Бахмуті: військовий експерт розповів про тактику окупантів під Авдіївкою

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко стверджує, що російські окупанти прагнуть захопити Авдіївку Донецької області до Нового року. Для цього командування ЗС РФ вдається до улюбленої тактики.

Авдіївка

Фото – rferl.org

Аналітик заявив, що «друга армія світу» має намір оточити та захопити Авдіївку до Нового року, щоб Путіну «було що розповідати». Для досягнення цієї мети військове керівництво РФ кидає на цей напрямок величезну кількість живої сили, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами експерта, командування російських військ не зраджує своєму «кредо» нехтувати людським життям і намагається виснажити оборону ЗСУ безліччю путінських солдатів. Однак тактика не виправдана через величезну кількість втрат при незначних досягненнях.

Кремль поставив загарбникам жорсткі умови щодо Авдіївки, тому вони кидатимуть у цю зону фронту все, що мають. Коваленко зазначив, що у районі міста «визволителі» використовують більше техніки, ніж вони колись використовували у Бахмуті.

Раніше глава МВА розповів про активність армії Путіна під Авдіївкою.

Exit mobile version