Росія вночі спробувала прорвати повітряну оборону Північної операційної зони: як відпрацювали сили ППО

Цієї ночі країна-окупант Російська Федерація не припинила своїх спроб терору України, у тому числі й мирного населення, запускаючи по нашій країні ударні дрони типу «Шахед».

ППО

Фото - liga.net

Як інформує «НБН», ситуацію прокоментували Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, а також Повітряні сили ЗСУ у своєму Telegram.

Так, згідно з інформацією Сергія Наєва, минулої ночі окупаційні сили Росії спробували прорвати міцну повітряну оборону Північної операційної зони.

За його словами, українським військовим вдалося знищити всі ворожі БПЛА, які загарбники випустили в цьому напрямку вночі, 26 листопада.

Дослівно із заяви Наєва:

Цієї ночі, 26 листопада, ворожі сили спробували прорвати міцну повітряну оборону Північної операційної зони, запустивши у бік військовослужбовців та цивільних об’єктів шість БПЛА типу «Шахед».

Наєв додав, що всі повітряні цілі у кількості шести одиниць було ліквідовано Силами оборони України.

У свою чергу, у ТГ-каналі Повітряних сил ЗСУ з’явилося повідомлення про те, що цієї ночі Повітряні сили Збройних сил України знищили вісім із дев’яти безпілотників.

Так, у повідомленні зазначається, що в нічний час, 26 листопада, окупанти атакували з південно-східного напрямку 9-ма ударними безпілотниками типу «Шахед».

Внаслідок бойової роботи ППО сил оборони Української держави знищили вісім БПЛА із дев’яти випущених по нашій країні.

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів, чому союзникам вигідно посилити ППО України.

Exit mobile version