Офіцер ЗСУ відповів, чи справді окупанти захопили промзону Авдіївки

У понеділок, 27 листопада, в Інституті вивчення війни заявили, що ЗС РФ захопили частину промислової зони в Авдіївці Донецької області. Офіцер ЗСУ Микола Мельник розповів, що відбувається у місті.

Авдіївський коксохімічний завод

Фото – Муса Магомедов / Facebook

Мельник заявив, що «друга армія світу» не захопила промзону Авдіївки, захисники контролюють ситуацію в цьому районі міста, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

Офіцер ЗСУ розповів, що на підступах до населеного пункту війська Російської Федерації втратили багато живої сили. На «концерт Кобзона» вирушило близько 200 загарбників, фактично два батальйони окупантів стали небоєздатними – близько 800 «визволителів» отримали поранення.

За словами військового, повідомлення щодо захоплення промзони неправдиві, захисники нав’язали ворогові бої на краю цього району міста. Окрім того, атаки російських військ на коксохімічному заводі не змогли посіяти паніку серед Сил оборони.

Мельник зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію, захисникам сприяють погодні умови. ЗС РФ не перевели всю техніку на зимову солярку і не всіх путінських солдатів одягли за погодою.

Раніше генерал розповів, від чого залежатиме подальший наступ армії Путіна на Авдіївку.

Exit mobile version