Ранкові вибухи у Токмаку: Федоров повідомив про приліт по будівлі з окупантами

У вівторок, 28 листопада, жителі тимчасово окупованого Токмака Запорізької області повідомили про серію потужних вибухів у місті, які підтвердив представник окупаційної «влади». Мелітопольський мер Іван Федоров повідомив перші подробиці ранкової «бавовни».

Токмак

Фото – 1news.zp.ua

У своєму Telegram-каналі міський голова Мелітополя написав, що сьогодні вранці у тимчасово окупованому Токмаку «друга армія світу» приймала «палкі вітання» від Сил оборони, інформує «НБН».

Посилаючись на розповіді місцевих жителів, Федоров повідомив, що приліт стався по будівлі у центрі міста, яку російські загарбники використовували у своїх цілях.

Чиновник додав, що після удару «визволителі» заметушилися, почали евакуювати поранених та вивозити речі. Відомо, що є росіяни, які вирушили на «концерт Кобзона», їхня кількість ще не встановлена.

Неспокійно сьогодні вранці було й у зруйнованому армією Путіна Маріуполі. Радник мера міста Петро Андрющенко повідомив про займання автомобіля у центральному районі. Водночас партизани висміяли спроби «визволителів» приховати інцидент.

Exit mobile version