Гауляйтер Запорізької області Баліцький розповів, як РФ грабує жителів окупованої території: названо справжню мету «СВО» (ВІДЕО)

За підсумками інформації, озвученої гауляйтером Запорізької області, відомий український блогер і журналіст дійшов висновку, що справжньою метою так званої «Спеціальної військової операції» є звичайнісіньке мародерство.

Російські окупанти

Фото - rbk.ua

Ставник Кремля на захопленій території Запорізької області, він же гауляйтер Баліцький під час прямого ефіру на Першому каналі на всю Російську Федерацію розповів про те, як країна-агресор грабує мешканців захопленої території.

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення українського журналіста та блогера у ТГ-каналі Дениса Казанського, в ефірі Першого каналу гауляйтер Балицький розповів, як Росія відкрито грабує мешканців тимчасово захоплених територій.

Так, за словами зрадника України, квартири та інше майно українців, у тому числі й магазини, якщо вони простоюють без господарів три місяці і більше, якщо господарі поїхали від війни, такі квартири та інше нерухоме майно українців присвоювали собі співробітники окупаційної адміністрації чи російські військові.

Таким чином, як зазначає блогер Казанський, вже про жодну денацифікацію ніхто і не говорить. А головною метою так званої «Спеціальної військової операції» є звичайнісіньке мародерство.

Нагадаємо, раніше Денис Казанський продемонстрував, на що кадировці перетворили комбінат Ілліча у Маріуполі.

Exit mobile version