Тепер йому залишилося приїхати в Україну та побачити все на власні очі – Подоляк відреагував на візит Маска до Ізраїлю

Радник голови ОПУ Андрія Єрмака Михайло Подоляк заявив, що Ілону Маску після його візиту до Ізраїлю варто обов'язково відвідати Україну, де він на власні очі може побачити всі жахи, які залишає після себе «російський світ».

Ілон Маск

Фото - lb.ua

Як повідомляє «НБН», на своїй сторінці у соціальній мережі «Твіттер» Михайло Подоляк зробив запрошення Ілона Маска до України після його візиту до Ізраїлю.

Так, Подоляк зазначив, що Маску необхідно відвідати Україну для того, щоб він міг побачити всі «жахи війни» та визнати усунення «режиму Путіна».

Дослівно із повідомлення, яке написав Маск:

Тепер Ілону Маску залишилося лише прибути в Україну, побачити на власні очі жахи «російського світу», а також поглянути в очі всім тим дітям, які втратили батьків на війні, прокинутися під звуки дротів і ракет, що літають, і, зрештою, визнати нарешті, що «режим Путіна» має бути усунений. В іншому випадку це буде нескінченне пролиття крові.

Також Михайло Подоляк додав, що коли людина стикається з війною «віч-на-віч», вона змінює свій світогляд, причому назавжди. І тоді людина розуміє, що не варто радити країні обміняти щось на російські фіктивні гарантії.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, які суми може втратити Маск через відмову від реклами в соцмережі Х на тлі недавнього скандалу.

Exit mobile version