Удар по Токмаку 28 листопада: росЗМІ розкрили кількість ліквідованих окупантів

У вівторок вранці, 28 листопада, жителі тимчасово захопленого Токмака повідомили про серію вибухів у місті. Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що по будівлі з окупантами було завдано удару. Російські ЗМІ назвали кількість ліквідованих «визволителів».

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – rus.az24saat.org

Російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка» повідомляє, що вчора в Токмаку прилетіло по госпіталю. Офіцери армії Путіна зібралися в цій будівлі для проведення наради, сподіваючись, що українці не здогадаються про це, інформує «НБН».

Джерела в оборонному відомстві Російської Федерації та серед «визволителів», які перебувають у Токмаку, розповіли, що офіцери обговорювали активізацію Сил оборони на Запорізькому напрямку.

Під час наради по госпіталю було завдано точного удару, який «відмінусував» 14 загарбників. Зокрема, «вантажем 200» стали 11 офіцерів армії РФ.

Нагадаємо, що вчора прилетіло і по будівлі із загарбниками у селі Ювілейне Херсонської області. Рух спротиву показав фотографії з місця удару, який відправив на «концерт Кобзона» «високопосадовців».

Exit mobile version