Зеленського запитали, чи він задоволений результатами контрнаступу ЗСУ: президент зробив невтішну заяву

Український лідер Володимир Зеленський зробив заяву щодо результатів контрнаступу Збройних сил України. Про те, як оцінив Верховний головнокомандувач ЗСУ, те, що вдалося зробити, далі в матеріалі.

Зеленський

Фото - liga.net

Як інформує «НБН», у своєму інтерв’ю для агентства АР Зеленський заявив, що Києву дуже хотілося б найкращого результату під час контрнаступу ЗСУ. Але для бажаних результатів Україна не має достатньо сили.

Відповідаючи на запитання, чи задоволений президент результатами контрнаступу, Зеленський сказав:

Ми дуже хотіли б швидших результатів. На превеликий жаль, з цього погляду ми не досягли бажаних результатів, і це факт.

За словами лідера України, «нашій країні не вистачає сил, щоб швидше досягти бажаних результатів». Крім того, обмеження не дозволяють швидкому настанню.

Глава держави додав:

Однак це зовсім не означає, що нам варто опускати руки, що ми маємо здатися. Ми впевнені у своїх діях і ведемо боротьбу за те, що належить саме нам.

Також він додав, що протягом кількох останніх місяців були деякі позитивні моменти на фронті. Зокрема, Україна змогла досягти певних територіальних досягнень проти краще озброєного ворога.

Ми втрачаємо людей, я незадоволений цим. Ми не отримали всієї зброї, яку хотілося б отримати. Я не можу бути задоволений, але й скаржитися не можу, – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про коментар Гончаренка на слова Зеленського про початок фортифікаційних робіт на півночі та сході країни.

Exit mobile version