У ЗСУ розповіли про «елітне» підкріплення для окупантів під Бахмутом

Пресофіцер 26-ї артилерійської бригади молодший лейтенант Олег Калашніков розповів про ситуацію в районі Бахмута Донецької області, зокрема про «елітне» підкріплення для ЗС РФ на цьому напрямі.

Бахмут

Фото – nytimes.com

В ефірі національного телемарафону Калашніков повідомив, що в районі Бахмута тривають бої, ситуація, як і раніше, залишається досить складною. У неділю, 3 грудня, путінські окупаційні сили здійснили близько 20 контратак, інформує «НБН».

За словами пресофіцера, «друга армія світу» на цьому напрямку активно використовує авіацію, завдаючи ударів КАБами, також застосовує і фугасні бомби. Військовий зазначив, що російські загарбники зараз стали ще нахабнішими через «елітне» підкріплення.

Представник 26-ї артилерійської бригади пояснив, що командування окупантів відправило під Бахмут «елітні» підрозділи – ПДВ та десантно-штурмові війська.

З цим пов’язане збільшення активності «визволителів», проте їхні дії менш інтенсивні, порівняно зі штурмами міста «вагнерівцями» минулої зими.

Зазначимо, що одним із «найгарячіших» напрямів фронту в Україні залишається Авдіївський. Аналітики Інституту вивчення війни пояснили брехливі повідомлення Міністерства оборони РФ щодо ситуації на цій ділянці фронту.

Exit mobile version