Нічні вибухи у Криму: ЗМІ повідомили, який об’єкт окупантів у Феодосії атакували дрони

У ніч на вівторок, 5 грудня, жителі Феодосії та Керчі заявляли про серію вибухів. Російські загарбники екстрено перекрили рух автотранспорту через Кримський міст, у районі якого зникло світло. ЗМІ розкрили подробиці «бавовни» на тимчасово окупованому півострові.

Нафтобаза у Феодосії

Фото – krymr.com

Telegram-канал «Крымский ветер» повідомив, що жителі тимчасово захопленої Феодосії чули звуки «хлопків», а після – стрілянини з великокаліберної зброї, інформує «НБН».

Згодом з’явилися повідомлення про роботу зенітного ракетно-гарматного комплексу «Панцир-С1», який російські окупанти розмістили на території феодосійської нафтобази.

У той же час російський паблік Baza заявив, що два дрони літакового типу атакували в місті нафтобазу «Морський Нафтовий термінал», постраждалих та руйнувань внаслідок удару нібито немає.

Стверджується, що БПЛА не досягли цілі: один дрон детонував у повітрі, його уламки впали на територію бази, другий – впав за 70 метрів від одного з резервуарів.

Нагадаємо, у ніч на 4 грудня безпілотники завдали удару по нафтобазі «другої армії світу» у тимчасово захопленому Луганську. Начальник ОВА Артем Лисогор розповів подробиці «бавовни».

Exit mobile version