У 47-й ОМБр заявили про загрозу оточення Авдіївки

Начальник служби зв'язків із громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади «Магура» Дмитро Лазуткін повідомив, що є загроза оточення Авдіївки Донецької області, проте поки що «друга армія світу» не наблизилася до своєї мети.

Авдіївка

Фото – t.me/StepanychUA

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» представник 47-ї ОМБр розповів, що ситуація в районі Авдіївки залишається складною, путінські окупаційні сили не припиняють атаки на місто, інформує «НБН».

Лазуткін підтвердив, що є загроза оточення Авдіївки, яку «друга армія світу» штурмує великими силами, ігноруючи всі правила та звичаї ведення війни.

Незважаючи на те, що російські загарбники прагнуть виконати наказ Путіна, поки що їм не вдається оточити місто завдяки контратакам захисників із укріплених позицій, а також ударам по скупченню «визволителів» та їхньої техніки. Також ЗСУ вдається зберігати свої логістичні шляхи, постачання по яких ускладнюють регулярні ворожі обстріли.

За словами представника 47-ї окремої механізованої бригади, крім малих піхотних груп ЗС РФ почали застосовувати техніку, оскільки за ніч земля трохи примерзла.

Раніше у ЗСУ розповіли про випадки відмови «визволителів» йти на штурм Авдіївки.

Exit mobile version