У ЗСУ прокоментували повідомлення росіян щодо захоплення Мар’їнки

Речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун прокоментував повідомлення щодо захоплення Мар'їнки Донецької області армією Путіна, розповівши про ситуацію у місті.

Мар'їнка

Фото – t.me/ermaka2022

В ефірі національного телемарафону Штупун спростував російські заяви щодо захоплення Мар’їнки, над якою «друга армія світу», як і над Авдіївкою, прагне встановити контроль до кінця року, інформує «НБН».

За словами представника Сил оборони Таврійського напрямку, армія Путіна націлилася на ці два міста, щоб показати росіянам, що збройні сили країни-агресора «ще на щось здатні».

У п’ятницю, 1 грудня, рупори Кремля заявили, що російські загарбники встановили повний контроль над Мар’їнкою, пізніше в оборонному відомстві країни-агресора підтвердили «успіх» ЗС РФ.

Штупун повідомив, що армія Путіна не взяла Мар’їнку, як стверджують пропагандисти, однак у місті продовжуються жорсткі та кровопролитні бої.

Раніше речник пресцентру розповів про ситуацію на Авдіївському напрямку. Він пояснив, чому «визволителі» почали відмовлятися йти на штурми міста.

Exit mobile version