Горіли будинки та автомобілі, майже 50 постраждалих: Росія вночі завдала ракетного удару по мирним жителям Києва (ФОТО)

Сьогодні вночі країна-терорист Російська Федерація атакувала будинки мирних жителів Києва ракетами. За попередньою інформацією деяких ресурсів, це могли бути балістичні ракети. Незважаючи на те, що спрацювала система ППО України, на столицю нашої країни впали безліч уламків ракет, що викликали пожежі приватних і багатоквартирних будинків. Також внаслідок падіння уламків зайнялися й кілька автомобілів. Станом на 03:50 за Київським часом зафіксовано 7 постраждалих від ракетних ударів, а о 05 годині 36 хвилин стало відомо, що кількість постраждалих збільшилася майже до 50 осіб.

Пожежа

Фото -t.me/uaobozrevatel

Як інформує “НБН“, про наслідки ракетної атаки РФ по Києву повідомив у ТГ-каналі Віталій Кличко, а також КГВА. У свою чергу, припущення про те, що Київ був атакований балістичними ракетами, у своєму ТГ-каналі озвучив активіст і блогер, колишній лідер ДУК «ПС» в Одесі Сергій Стерненко.

Отже, починаючи з 03:21 за Києвом, Кличко почав повідомляти про те, що у Дніпровському районі у дворі житлового будинку горять автомобілі. У цьому районі уламками ракети було пошкоджено фасад житлового будинку. Там евакуювали місцевих мешканців. На місці працюють рятувальники та медики.

Через кілька хвилин Кличко знову повідомив, що уламки, що горять, впали на житловому будинку в Дніпровському районі. В результаті там зараз гасять пожежу. Ще один уламок ракети горів у цьому ж районі на відкритій місцевості.

Також, за інформацією Кличка, у Дарницькому районі горить одноповерховий будинок. На місце події прибули екстрені служби.

У Дніпровському районі горять чотири транспортні засоби у дворі житлового будинку. Також горить один із балконів будинку, пошкоджено фасад будівлі. Рятувальникам вдалося вивести вже п’ятнадцять людей, із яких четверо дітей. Пожежні служби гасять пожежу. Триває евакуація мешканців.

Станом на 04:00 04 хвилини відомо, що кількість постраждалих людей у Дніпровському районі зросла до дванадцяти осіб. Семеро з них отримали медичну допомогу на місці, ще п’ятьох – госпіталізовано. А вже о 05:36 Кличко повідомив, що кількість постраждалих збільшилась до 45 чоловік, з яких 18 госпіталізували, в тому числі і 2 дітей.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що вчора ввечері в Одесі було чути вибухи.

Exit mobile version