Путін незабаром може піти в наступ на Європу: ЗМІ Німеччини озвучили дату

Президент держави-окупанта Російської Федерації Володимир Путін може піти в наступ на європейські країни. І це може статися, за даними ЗМІ ФРН, уже найближчими роками.

Володимир Путін

Фото - rbc.ru

Як інформує “НБН” із посиланням на Bild, очільник Кремля може розпочати війну проти Європи у 2024-му або 2025-му році. Агресор, за даними видання, вичікуватиме момент, коли США залишаться “без лідера”, і не зможуть швидко допомогти партнерам стримувати удар РФ.

У матеріалі йдеться про те, що ймовірність такого сценарію розглядає одна з європейських розвідок на тлі припущень чинного керівника оборонного відомства ФРН про те, що Північноатлантичний Альянс і Європейський Союз мають у запасі не менше десяти років.

Видання вказало на “драматичний сценарій” атаки Путіна таким чином:

Іншими словами, йдеться про період між відходом з посади нинішнього американського президента на початку листопада 2024-го і вступом на посаду його потенційного наступника в січні 2025 року.

Водночас влада Російської Федерації розраховує, що президентське крісло у Штатах укотре посяде Дональд Трамп, адже “за його правління може статися все, що завгодно”.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Байден затвердив фінансування оборони США на 886 мільярдів.

Exit mobile version