Ситуація гірша, ніж із Бахмутом – Данілов прокоментував оборону Мар’їнки

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився про оборону Мар'їнки Донецької області. Чиновник пояснив, чому ситуація у цьому місті важча, ніж була у Бахмуті.

Олексій Данілов

Фото – АР

В інтерв’ю «Голосу Америки» чиновник прокоментував оборону Мар’їнки. Секретар РНБО пояснив, що у місті через місцевість склалася ситуація гірша, ніж із Бахмутом, інформує «НБН».

Данілов звернув увагу на те, що путінські окупаційні сили зруйнували Мар’їнку і на її території немає будівель, які вціліли б після атак російських військ на місто.

За словами секретаря Ради нацбезпеки та оборони, захисники контролюють невелику частину поселення. При цьому «друга армія світу» не відмовляється від своїх планів на місто і хоче захопити те, що залишилося від населеного пункту, який фактично повністю знищений.

Нагадаємо, що в середині місяця російські пропагандисти почали заявляти про встановлення контролю путінських окупаційних сил над Мар’їнкою. Розвідка Великобританії розповіла про оперативні цілі загарбників на цьому напрямі.

Exit mobile version