У Буданова розповіли, як командування РФ намагається припинити масове дезертирство окупантів

У Головному управлінні розвідки МО України повідомили, що командування «другої армії світу» намагається боротися із масовим дезертирством загарбників. З цієї причини поранених «визволителів» позбавляють відпусток.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

У пресслужбі військової розвідки України розповіли, що загарбникам із легкими пораненнями почали відмовляти у лікуванні. Росіяни не можуть впоратися з потоком санітарних втрат військ Путіна, інформує «НБН».

Окупанти намагалися вирішити проблему за рахунок переведення медустанов під військові потреби та позбавлення мирних жителів базових медичних послуг, проте ці кроки не дали результату. Тоді командування ЗС РФ заборонило лікувати «визволителів», які дістали легкі поранення.

У Буданова зазначають, що абияк надають допомогу путінським солдатам із пораненнями середнього ступеня, тяжких відправляють у РФ, оскільки обладнання та кваліфікованих фахівців для їхнього лікування не вистачає.

Також, відмовляючи бійцям із легкими пораненнями у якісній медичній допомозі, військове керівництво намагається вирішити проблему з масовим дезертирством у путінських окупаційних силах.

Тепер командування РФ не дає передбачені після поранення відпустки «трьохсотим», оскільки неодноразово «визволителі» просто не поверталися після реабілітації.

Раніше в ЦНС розповіли, як військове керівництво військ РФ намагається приховати масове дезертирство в армії Путіна.

Exit mobile version