Окупанти спробували штурмувати позиції ЗСУ, але їх знищили на полі бою: кадри ліквідації техніки та живої сили ворога біля Новомихайлівки

В Сети появилось видео, на котором запечатлено, как украинские защитники ликвидировали на поле боя штурмовую группу противника и военную технику вражеских сил.

Військові

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, бійцями роти ударних дронів PERUN GROUP 79-ї окремої ДШБр було підчищене поле бою від окупантів та їхньої техніки, що лишилися там після численних спроб штурму українських позицій.

На оприлюднених у ТГ-каналі Бутусов плюс кадрах можна побачити, як українські воїни підпалили щонайменше вісім одиниць броньованої техніки ворога, а також ліквідували близько десяти окупантів.

У тексті під відео йдеться про таке:

Аеробомбери роти ударних дронів PERUN GROUP 79-ї окремої десантно-штурмової бригади добили залишки занедбаної ворожої броньованої техніки і живої сили ворога після їхніх численних спроб атакувати Новомихайлівку, жодна з яких не увінчалася успіхом.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, навіщо в Білорусі ядерну зброю РФ розгортають на кордонах із країнами НАТО.

Exit mobile version