Вранці РФ завдала ракетних ударів по Запоріжжю: в ОВА повідомили про наслідки атаки

У понеділок вранці, 8 січня, путінські окупаційні сили атакували ракетами Запоріжжя. Начальник обласної військової адміністрації Юрій Малашко розповів про наслідки обстрілу міста, повідомивши про кількість постраждалих.

Запуск російської ракети

Фото – inosmi.ru

Глава ОВА у своєму Telegram-каналі написав, що о 07:00 жителі Запоріжжя прокинулися від вибухів, яких загалом було п’ять. Війська Путіна здійснили комбіновану атаку на обласний центр, використовуючи крилаті та балістичні ракети, інформує «НБН».

Як повідомив чиновник, російські окупаційні сили вдарили по житлових районах – зафіксовано влучання по відкритій території поряд із будинками. Малашко зазначив, що станом на 08:00 за попередньою інформацією внаслідок обстрілу постраждало двоє – чоловік та жінка.

Начальник обласної військової адміністрації додав, що на місцях атак працюють рятувальні та оперативні служби, закликавши жителів Запоріжжя не публікувати наслідки прильотів.

Нагадаємо, у неділю, 7 січня, «друга армія світу» атакувала Сумську область. Про наслідки ворожого удару по регіону повідомили в ОВА.

Exit mobile version