Удари по Бердянську та Маріуполю 13 січня: росЗМІ повідомили подробиці, розкривши втрати окупантів

У суботу, 13 січня, «бавовна» відвідала Маріуполь Донецької області та Бердянськ на Запоріжжі. Російські ЗМІ повідомили подробиці ударів по тимчасово захоплених містах, розкривши кількість втрат «другої армії світу».

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото – reuters.com

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в Генеральному штабі та Міністерстві оборони Російської Федерації, заявив, що внаслідок ракетних ударів по Маріуполю та Бердянську 13 січня на «концерт Кобзона» вирушили 27 окупантів, інформує «НБН».

Зокрема, у Маріуполі суботня «бавовна» ліквідувала 16 загарбників, з них – 10 офіцерів, а у Бердянську «відмінусувала» 11 «визволителів», з них – 4 офіцери.

За словами одного з джерел, 13 січня в Маріуполі на момент удару проходила важлива нарада, на якій були присутні два представники Генштабу країни-агресора. Вони обидва були ліквідовані. У Бердянську цього ж дня «бавовна» відвідала планові збори офіцерів.

Нагадаємо, що про суботні вибухи у Бердянську повідомив мелітопольський мер Іван Федоров. Чиновник написав, що жителі курортного міста розповіли про звуки «хлопків», у кількох районах було видно дим.

Exit mobile version