Удар ЗСУ по літаках А-50 та Іл-22: росЗМІ розкрили кількість втрат окупантів

Днями Повітряні сили ЗСУ «відмінусували» повітряний командний пункт Іл-22 та літак-розвідник А-50 російських окупаційних сил у районі Азовського моря. ЗМІ РФ повідомили про втрати «другої армії світу» внаслідок удару ЗСУ по її авіації.

Літак А-50 ЗС РФ

Фото - ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела у Повітряно-космічних силах країни-агресора, заявив, що внаслідок «демілітаризації» двох літаків армії Путіна в районі Азовського моря загинуло 14 окупантів, інформує «НБН».

Повідомляється, що на борту літака далекого радіолокаційного виявлення А-50 було 14 осіб – члени екіпажу та оператори, які загинули. Внаслідок удару ЗСУ по Іл-22 чотири загарбники отримали поранення, двоє з них перебувають у важкому стані.

В Адміністрації президента Російської Федерації відмовилися коментувати втрати авіації путінських окупаційних сил в Україні.

Зазначимо, що в Мережі показали фотографію військового літака армії Путіна, ймовірно, підбитого І-22. Авіаційний експерт розповів, чи зможуть росіяни відновити його.

Exit mobile version