Андрющенко розповів про «загублену» авіабомбу РФ біля позицій окупантів під Маріуполем

Російські загарбники «загубили» свою авіабомбу під тимчасово захопленим Маріуполем. Радник міського голови Петро Андрющенко розповів подробиці інциденту поблизу ворожих позицій.

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – apnews.com

Андрющенко повідомив, що у середу, 17 січня, бійці «другої армії світу» вирішили запустити чергову авіабомбу на лінію фронту, проте вона раптово «загубилася» біля тимчасово захопленого Маріуполя неподалік росіян, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

Як розповів чиновник, інцидент стався в районі сіл Гранітне та Кальчик. КАБ упав десь у полях, поряд із позиціями «визволителів». Андрющенко уточнив, що, на жаль, бомба не вибухнула.

Радник мера зазначив, що раніше були інциденти й із падінням ракет ЗС РФ, які, за його словами, росіяни «збирають на колінах». Чиновник вважає, що через неточність зброї загарбників вона падає на голови їм самим. Він припускає, що з цієї причини окупанти нервують, коли прикріплюють снаряди до винищувачів.

Нагадаємо, що у британській розвідці пояснили інциденти з падіннями ракет «другої армії світу» на території Російської Федерації та тимчасово окупованих регіонів України.

Exit mobile version