Корабель «Тарантул», який затонув у Севастополі, окупанти вкрали в України – «Атеш»

Активісти військового руху українців і кримських татар «Атеш» повідомили нові подробиці про сторожовий корабель російських окупантів «Тарантул», який затонув у Севастополі. Як з'ясувалося, «друга армія світу» вкрала судно під час захоплення Кримського півострова.

Сторожовий корабель «Тарантул» ВМС РФ

Фото – mk.ru

У четвер, 18 січня, в «Атеш» повідомили про знайдений у Севастополі затоплений сторожовий корабель «Тарантул». За словами партизанів, Сили оборони «демілітаризували» судно кілька тижнів тому під час атаки морськими дронами на військові об’єкти путінських окупаційних сил, інформує «НБН».

Пізніше активісти розкрили важливу деталь про затоплений корабель «другої армії світу». Як виявилось, це судно російські загарбники вкрали в України 10 років тому під час окупації Кримського півострова.

В «Атеш» зазначили, що путінські окупаційні сили активно використовували «Тарантул» у бойових цілях, поки його не «відмінусували» у Севастополі Збройні сили України.

Як повідомлялося, у Мережі розповіли про ліквідацію чотирьох офіцерів у Севастополі. Окупантів отруїли елітним алкоголем.

Exit mobile version