Ворог посилив штурмовий тиск: у ЗСУ повідомили, скільки окупантів РФ тримає під Авдіївкою

Речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун розповів, скільки окупантів тримає РФ на Авдіївському напрямку. Він повідомив, що загарбники посилили штурмовий тиск на місто.

Авдіївка

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» полковник розповів, що на Авдіївському напрямку країна-агресор тримає понад 40 000 загарбників, інформує «НБН».

За словами Штупуна, путінські окупаційні сили активізувалися в районі Авдіївки. Війська Російської Федерації посилили штурмовий тиск на місто. Проте досі ворог не мав успішного просування у районі міста.

Полковник додав, що загалом в операційній зоні оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» проти Сил оборони діють понад 160 000 загарбників.

Раніше начальник Авдіївської міської адміністрації Віталій Барабаш повідомляв, що «визволителі» почали частіше штурмувати позиції ЗСУ в районі міста, оскільки погодні умови дозволили використовувати техніку для наступу.

Нагадаємо, у Донецькій обласній військовій адміністрації показали фотографії зруйнованої російськими військами Авдіївки.

Exit mobile version