Атака на нафтобазу під Брянськом та пороховий завод під Тамбовом: у ГУР повідомили про завдані ворогу збитки

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов розповів, яких збитків завдали військам Російської Федерації атаки на нафтову базу у Брянській області та пороховий завод у Тамбовській області.

Пожежа на нафтобазі у Брянській області РФ

Фото - соцмережі

В ефірі національного телемарафону представник ГУР МОУ прокоментував пожежу на нафтобазі у місті Клинці Брянської області та атаку на пороховий завод у Котовську під Тамбовом, інформує «НБН».

Юсов зазначив, що це була «гарна бавовна», звернувши увагу на те, що такі інциденти регулярно відбуваються на військових об’єктах країни-терориста.

За словами речника ГУР МОУ, якщо йдеться про удар по нафтобазі, очевидно, що це ускладнить логістику для «другої армії світу», зриваючи їм графіки постачання та забезпечення паливно-мастильними матеріалами. У той же час у Сил оборони з’являються додаткові можливості та простір для маневру.

Також представник військової розвідки прокоментував повідомлення росіян про те, що дрони ЗСУ можуть летіти на відстані до 900 км. Юсов заявив, що наші БПЛА «можуть долати і не такі відстані».

Нагадаємо, ЗМІ заявили, що за атакою на нафтобазу під Брянськом стоїть ГУР. У Мережі показали кадри масштабної пожежі на об’єкті.

Exit mobile version