Вибух у Краматорську: що відомо про наслідки ракетного удару РФ по місту

У понеділок вранці, 22 січня, війська Російської Федерації завдали чергового ракетного удару по Краматорську Донецької області. ЗМІ повідомили про наслідки атаки путінських окупаційних сил на місто.

Краматорськ

Фото – 6262.com.ua

Видання «Новини Донбасу» повідомляє, що у Краматорську пролунав потужний вибух у районі 09:25. До цього у Донецькій області о 09:04 оголосили тривогу, яка тривала близько години. Повітряні сили України попереджали про загрозу застосування балістичної зброї «другою армією світу» в регіоні, інформує «НБН».

За інформацією журналістів, російські окупаційні сили завдали ракетного удару по Краматорську. Внаслідок обстрілу було зруйновано адміністративну будівлю. Крім того, у краматорському РЕМ повідомили, що через атаку загарбників район Соцмісто частково залишився без електропостачання.

Нагадаємо, вранці було неспокійно у Донецьку та Макіївці. Росіяни поскаржилися на удар дронів по енергетичних об’єктах. У Мережі показали кадри густого чорного диму над тимчасово окупованими містами, повідомивши про наслідки прильотів.

Exit mobile version