ЗСУ вдарили з HIMARS по операторах дронів ЗС РФ: подробиці ліквідації окупантів на Донеччині

Російський військовий кореспондент Володимир Романов повідомив, що Сили оборони на Донеччині обстріляли на полігоні операторів БПЛА «другої армії світу». До цього один із керівників проекту відправив «незнайомим людям» координати місця, де відбуватиметься підготовка операторів БПЛА.

Окупант запускає БПЛА

Фото – ria.ru

У четвер, 25 січня, Романов у своєму Telegram-каналі повідомив, що Сили оборони вогнем РСЗВ HIMARS на полігоні на Донеччині «демілітаризували» окупантів, інформує «НБН».

За словами військового блогера, ЗСУ завдали удару по накопиченню операторів безпілотників військ Російської Федерації. Він розповів, що начальник курсів проекту «Судоплат» через бот розіслав «незнайомим людям» координати місця, де проходитиме підготовка.

Романов зазначив, що внаслідок ворожої атаки є загиблі. Водночас керівники проекту «Судоплат» намагаються зам’яти ситуацію і призначити крайніх з «двохсотих».

Не виключено, що російський блогер говорив про удар Сил оборони по полігону загарбників у районі Іловайська Донецької області, де 24 січня місцеві жителі чули вибухи.

Exit mobile version