Генерал спрогнозував, коли ЗСУ зможуть перейти до наступу на фронті

Ексначальник Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж розповів, коли ЗСУ зможуть перейти до наступу на фронті. За його словами, здатність українських військ розпочати масштабні операції залежатиме від роботи захисників зі знищення резервів «другої армії світу».

ЗСУ

Фото – tro.mil.gov.ua

Маломуж розповів, що армія України готується до нових стратегічних форматів наступу, для чого виснажує путінські окупаційні сили. Захисники мають максимально знищувати резерви «другої армії світу» у глибокому тилу.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на видання «Апостроф».

За словами генерала, основними ударами по знищенню ворога можуть стати атаки на підходах від «нуля» до 80 кілометрів. У цих зонах окупанти пересуваються поїздами, колонами автомобілів, танків, бронетранспортерів. Внаслідок таких атак сили армії Російської Федерації вичерпаються, у загарбників не буде ресурсів для проведення наступальних операцій.

Колишній начальник Служби зовнішньої розвідки зазначає, що ЗСУ зможуть створити умови для наступу навесні-влітку, коли виснажать ЗС РФ та отримають від західних партнерів ракети, техніку, боєприпаси та бойові літаки.

Раніше військовий експерт розповів, що потрібно захисникам для перелому на фронті.

Exit mobile version