Москва дала команду затримувати дружин мобілізованих із Донбасу: жінки скаржаться на погрози силовиків

Родичі мобілізованих в армію Путіна із окупованих територій Донецької та Луганської областей влаштовують мітинги, на яких вимагають повернути чоловіків додому. Проте, силовики почали погрожувати жінкам за організацію акцій протесту.

Мітинг дружин окупантів

Фото – t.me/ostorozhno_novosti

Telegram-канал «Важные истории» пише, що у так званій «ДНР» силовики почали погрожувати дружинам мобілізованих після того, як вони приєдналися до протесту родичок загарбників. Жінки скаржаться, що їм дзвонять та погрожують затриманням, інформує «НБН».

Одна із родичок «мобіка» з «народної республіки» розповіла, що у Москві звернули увагу на мітинги й дали команду силовикам припинити це. Тепер бойовики патрулюють усі пам’ятники, поряд з якими відбуваються протести, та затримують учасників акцій. Жінки фотографувалися спинами, щоб рідним путінських солдатів «не прилетіло».

Дружини мобілізованих уточнили, що вони почали вимагати від Кремля забрати їхніх чоловіків з поля бою ще влітку 2022 року. Вони обурені тим, що Москва не реагує на їхні заклики до демобілізації.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у Росії родичів ліквідованих «визволителів» змушують ховати чужі тіла.

Exit mobile version