Один із найбільш вирішальних факторів – Буданов назвав зброю, яка вкрай необхідна ЗСУ

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про зброю, яка конче потрібна Силам оборони. Генерал-лейтенант наголосив, що Україна дуже потребує військової допомоги від західних партнерів.

Кирило Буданов

Фото – pravda.com.ua

Воєначальник заявив, що наша армія зіткнулася з критичною нестачею боєприпасів. Головний розвідник країни назвав снаряди одним із найбільш вирішальних чинників у цій війні, наголосивши, що вони потрібні Україні у великих кількостях.

Крім того, ЗСУ необхідні артилерійські системи, інформує «НБН» із посиланням на CNN.

Начальник ГУР МОУ уточнив, що Силам оборони необхідно значно збільшити кількість гармат, будь-якого типу та віку. Буданов пояснив, що роки бойових дій завдають шкоди цій далекобійній зброї українських військ.

Генерал зазначив, що захисники в БПЛА більш-менш рівні з РФ. У той же час ворог постійно навчається на своєму досвіді, тому використання дронів на полі бою набиратиме обертів.

Воєначальник додав, що ЗСУ було б непогано отримати штурмовики А-10. Ці американські бойові літаки справді допомогли б завдати поразки країні-агресору.

Зазначимо, в інтерв’ю британському ЗМІ Буданов спрогнозував, коли захисники розпочнуть новий контрнаступ.

Exit mobile version