Удар по Криму 31 січня: росЗМІ повідомили, скільки окупантів та літаків «відмінусували» ЗСУ

У середу, 31 січня, у Криму було неспокійно – у різних районах повідомляли про потужні «хлопки». Міністерство оборони РФ заявило, що загарбники збили 20 ракет над півостровом та Чорним морем. Водночас росЗМІ говорять про втрати особового складу та техніки «визволителів» через ракетні удари.

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото – reuters.com

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела у Міністерстві оборони та Генеральному штабі РФ, пише, що 31 січня ЗСУ випустили по Криму нібито 24 ракети, 5 з яких окупанти не змогли збити, інформує «НБН».

Повідомляється, що в Севастополі на аеродромі «Бельбек» Сили оборони «демілітаризували» два винищувачі-бомбардувальники Су-27 та багатоцільовий винищувач Су-30 «другої армії світу». Один бойовий літак загарбників знищено повністю.

Крім того, ЗСУ на авіабазі «відмінусували» 12 загарбників, понад 10 «визволителів» отримали поранення.

За словами співрозмовника із МО РФ, окупанти після отримання сигналу про ракетну загрозу не встигли підняти у повітря частину літаків.

Поблизу селища міського типу Гвардійське українська ракета вдарила по тренувальному табору спецназу. На «концерт Кобзона» вирушили 9 елітних бійців ГРУ, 7 стали «вантажем 300». Крім того, Сили оборони знищили кілька одиниць ворожої техніки.

Нагадаємо, у Мережі розповіли про загадкову загибель окупантів у Євпаторії, тіла яких виявили на місцевих пляжах.

Exit mobile version