ЗМІ дізналися, як Арестович зміг виїхати із України

Ексрадник голови Офісу Зеленського Олексій Арестович торік восени залишив Україну й не повернувся. Журналісти з'ясували, що колишній чиновник перетнув кордон завдяки листу із відомства Буданова.

Олексій Арестович

Фото – svoboda.org

NGL Media нагадало, що колишній представник ОПУ виїхав до Польщі торік 4 вересня через пункт пропуску Краковець-Корчева, але так і не повернувся на батьківщину. Він перетнув кордон за допомогою листа ГУР МОУ, інформує «НБН».

Під час повномасштабної війни колишній чиновник неодноразово їздив за кордон, але завжди повертався. Зокрема, торік на початку травня він виїжджав із України через цей же пункт пропуску також із листом із відомства Буданова, проте через 1,5 місяця повернувся додому.

Крім цього, колишній помічник Єрмака перетинав український кордон на підставі рішень начальника Держприкордонслужби, як радник ОПУ тощо. Більшість поїздок тривали не більше ніж 9 днів.

Представники ЗМІ звернулися до ДПСУ, проте відомство не надало виданню інформацію щодо підстав для виїзду колишнього чиновника з України, пояснюючи це тим, що відповідні дані «стосуються приватного життя» Арестовича.

Крім того, журналісти попросили коментарі у ГУР і у самого ексрадника ОПУ, проте відповіді не отримали.

Раніше Арестович прокоментував повідомлення про повторний наступ ЗС РФ на Харків.

Exit mobile version