Розстріляв товариша по службі з автомата: ЗМІ повідомили про інцидент з окупантами в Курській області

У Курській області країни-агресора окупант влаштував стрілянину з автомата, який нібито таким чином вирішив розібратися із недругом. Російські ЗМІ розповіли про інцидент із «визволителями», внаслідок якого було вбито одного загарбника.

Російський окупант

Фото – rueconomics.ru

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів пише, що у понеділок, 5 лютого, у прикордонному регіоні стався смертельний інцидент у лавах «другої армії світу», інформує «НБН».

Повідомляється, що в районі села Заболотівка на позиціях ЗС РФ із автомата розстріляли контрактника, який загинув на місці. У вбивстві підозрюють його товариша по службі, який, за офіційною версією, відкрив вогонь на підґрунті «неприязних відносин».

Подібні інциденти в армії Путіна траплялися неодноразово. Раніше під Авдіївкою на Донеччині окупант випадково вбив полковника ЗС РФ. Загарбник не помітив офіцера, задавивши його танком.

Як повідомлялося, 3 лютого Бєлгородську область РФ атакував безпілотник. Внаслідок удару БПЛА недалеко від українського кордону два «визволителі» стали «вантажем 300».

Exit mobile version